Eindje chapter 1

– Verhuizen en wennen in een nieuwe stad
& What thats like..

Na een intens succesvol jaar en hard werken aan mijn carrière mocht ik gaan aarden in Eindhoven. Even stap op de plaats en stap voor stap een “nieuw” thuis creëren, op het eerste gezicht zeker geen makkelijke klus. Op zoek naar een woning en wennen aan de grote en het drukkere bestaan. Het geluk stond aan mijn zijde en vond ik binnen 3 dagen een appartement die naar mijn wens was. 3 dagen?! Het kost wat.. maar dan heb je ook wat!

Mijn eerste dag.. in een voor mij vrijwel onbekende vestiging verliep fijner dan gedacht. Gelukkig mocht ik deze doorbrengen met een aantal bekende gezichten. Eerder ontmoette ik hen tijdens events van werk of tijdens mijn oriënterende periode in Eindhoven. Die avond nog werd ik meegenomen naar de welbekende “Down-Town Gourmet Market” waar mijn liefde voor de stad werd geboren.


Een voor mij: “Mega instagramable Indoor Foodtruck festival”
waar alleen de meest hippe mensen van Eindhoven komen. Vol met culinaire hoogstandjes waar ik nu naar 2 jaar nog steeds niet alles van heb gezien! Regelmatig neem ik bezoek van buiten de stad hiermee naar toe. Het is een echte must-been in de stad! Voor een kleine hap tussendoor
of voor een uitgebreid dinner. Je kunt het hier zo gek maken als je wilt!

www.downtowngourmetmarket.nl

Klik hier om naar de website te gaan van Down-Town en Leer alle toffe ondernemers kennen! vind jouw favoriete gerechten Address : Smalle Haven 2-24 5611 EJ Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.