Eindje chapter 2

– Verdwalen in Strijp-S

Rustig beginnen, Daar was het eigenlijk al veel te laat voor.. want WOW wat is er toch méga veel te ontdekken en te doen in Eindhoven. Mijn 2e grote ontdekking kwam dan ook al rap na de leuke eet-ervaring bij Downtown.

“Strijp-S”: Creatief & Cultureel hart van Eindhoven.

http://www.strijp-s.nl/nl/vandaag

Vanuit het centrum met de bus zo’n 2 minuten of de been erin!
Onderweg word je hoe dan ook getrakteerd op het prachtige uitzicht op het Philips stadion en vele graffiti art-works. Wat gelijk een mooie brug maakt naar de sfeer en charmante look van Strijp-S. De ooit actieve fabrieken zijn er omgebouwd tot eigenaardige lofts, Artsy winkeltjes en de tofste horeca zaakjes.

Tip voor wanneer je er bent: Ga eens op het middenpunt van het Ketelhuisplein staan en draai een ronde van 360 graden. Alsjeblieft! zojuist heb je 1001 prikkels ontvangen.

Strijp-S heeft voor mij een mate vrijheid die ik niet snel ergens anders ervaar. Ik kom hier graag heen om weer even creatief geprikkeld te worden, voor een feestje, of om een spannende nieuwe ontdekking te doen.
Inmiddels heb ik er al vele bezoekjes opzitten en waren dit ook zeker niet de laatste. samengevat: Een plek waar ik in ieder geval nog lang niet op ben uitgekeken. Een aantal van de aanwezige parels zullen dan ook een eigen podium krijgen bij mij op de blog!


En weet je wat het mooie van dit alles is… het is nog in ontwikkeling en upcoming Dus het kan alleen nog maar beter worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.