Eindje chapter 3

Waffelicous – Wafel Café

Soms heb je van die dagen nodig dat je even niet hoeft te denken aan wat je eet en hoeveel calorieën je naar binnen werkt. Vandaag was zo’n dag! Wat begon met een Whatsapp gesprek, eindigde in het eten van een super geniaal toetje! Mijn goede vriendin Merve kwam namelijk met het idee om Wafels te gaan eten.. een instagram bezoekje later was het voor mij een No Brainer! Natuurlijk!

Aangekomen op de nieuwstraat staat ze al op mij te wachten met een grijns van oor tot oor. Merve had er namelijk al vaker van genoten en was dan ook mega enthousiast over Waffelicious.

Een gezellig klein eetcafé met een toffe instagramable inrichting. Schattig en sfeervol gepaard met een vriendelijk en behulpzame groet. Eenmaal aan het tafeltje plaats genomen kwam de welbekende lust opspelen. Dat gevoel dat je krijgt wanneer je andere hun creatie ziet krijgen en je nog meer uitkijkt naar de door jouw op maat gemaakte keuze!

Op de tafel lagen twee geplastificeerde menukaarten en een potje stiften.
Een Yay voor de milieuvriendelijke mogelijkheid tot hergebruik! Op de kaart geef je aan welk soort wafel je wilt zoals bijvoorbeeld een Bubble versie. daarbij kruis je de door jou gewenste spread, het fruit & het type chocolade aan en heb je nog een optionele keuze voor ijs. *(trek much?) Maar nu komt het allerleukste onderaan kun je je eigen boodschap schrijven wat een toffe persoonlijke touch creëert.

Zo’n 10 minuten later waren de meesterwerken klaar en konden we gaan smullen! Want WOW! wat een treat! Heerlijk vers en zelfs nog een beetje warm. Een echte smaaksensatie, één voor op mijn top Guilty pleasure list!

Dus, ben je een dagje in de stad aan het shoppen of heb je net als ons zin in een mega goed toetje of tussendoortje is Waffelicious zeker een aanrader. Naast de wafels kun je er overigens ook nog terecht voor Artsy Milkshakes.

Waffelicious
Nieuwstraat 10
5611 DB
Eindhoven

OPENINGS TIJDEN

Sat 11:00–20:00
Sun 12:00–20:00
Mon 12:00–20:00
Tue 11:00–20:00
Wen 11:00–20:00
Thu 11:00–20:00
Fri 11:00–21:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.