Eindje Chapter 4

Eatertainment! Say What?! Culinaire hoogstandjes in de Mix bij Dinner in Motion!

Spontane uitjes & dingen doen die ik niet eerder deed. Dat was mijn thema van de maand mei. Grenzen verleggen en opzoek gaan naar avontuur. Waaronder gaan dineren met een groep mensen die ik nog nooit gezien of gesproken had! Via het toffe instagram account en de website van Eindhovens Rondje kwam ik in contact met Kara. Een duizendpoot die veel meer doet dan alleen maar lekker eten en aanbevelingen schrijven. Ze brengt namelijk mensen bij elkaar onder het mom van: Verassen, verleiden, versterken en verbinden! (meer)

Samen met zo’n 30 andere genodigden mochten wij gaan genieten van een avond vol entertainment. We gingen namelijk dineren bij Dinner in Motion! Bij binnenkomst werden we subliem ontvangen en vervolgens begeleid naar een toffe setting waar onze eerste verassing te wachten stond:

Een kaviaar proef, en dan niet zomaar één maar één met rond vliegend goud! Een zeer originele entree en manier om in de sferen te komen. vervolgens kwamen we in de welkomstzaal die er ook weer op en top uitzag! Waar er een echte huiskamer sfeer hangt en je je direct thuis voelt. Al snel kwam ik in gezellig contact met een aantal spontane meiden onder het genot van een eetbare Gin-tonic!

Een presentatie van Foodinspiration was het volgende op het programma, erg leuk om te horen over wat er nou eigenlijk allemaal komt kijken bij het culinaire wereldje en het entertainen van gasten en de trends op dit gebied. Ikzelf als leek, op een heel andere manier opgevoed met het entertainment thema vanuit mijn vak bracht mij dit tot inspiratie!

Toen was het zover en mochten we de eetzaal betreden: “Lees een grote zaal met een lang gedekte tafel.” Tijd voor de 360* ervaring! We kwamen binnen in de wondere wereld van Instagram en zagen onze eigen knappe koppen op de muren tentoongesteld worden! De reacties waren dan ook verast en overweldigend! Ik bedoel wie houd er nou stiekem niet van een beetje spotlight, zo stoer om jezelf zo groot op de muren te zien!

Van de 4 Natuur-Elementen tot de 80’s terug naar de bloemenvelden en de wereld van Tech. Dit in combinatie met de meest geniale bijpassende gerechten en wijntjes. Er komt zoveel voorbij! Dat is wat Dinner in Motion uniek maakt dit krijg je nergens anders! Daarbij hoeft het ook niet bij een eenmalig bezoek te blijven want er word continue gewerkt aan nieuwe elementen en verassingen. Woohoo! Een bijzondere aanrader dus gewoon eens meemaken! Vrienden, familie en specials.. ze doen het allemaal!

Afsluitend wil ik kenbaar maken dat het echt een te gek gevoel is om gewoon eens even iets ander te doen dan anders. Een vreemde omgeving in met onbekende mensen. Wat het mij nog meer heeft opgeleverd behalve een toffe avond? Nieuwe vriendinnen, nieuwe connecties, en vooral nieuwe kansen en inzichten. Aspecten die Eindhoven nog meer als thuis doen laten voelen. <3 Kara nogmaals ONWIJS bedankt!

Tess, Maartje & Rianne ook jullie voor de ultra gezellige afsluiter!

Eindhovensrondje

info (at) dinnerinmotion.nl Piazza 64/ 2e Verdieping 
5611 AE EINDHOVEN – Reserveer hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.