Eindje Chapter 5

De nieuwe lunchkaart proeven bij mijn favoriete italiaan!

Nieuwe baan, Nieuw ritme, Nieuw dieet, nieuwe prioriteiten Maar nog wel dezelfde Melissa die uiteraard plek maakt om wat lekkers te ontdekken.
Zo’n 2 weken geleden nodigde Jessie (@Brunchchick) mij uit om samen met 8 andere de nieuwe lunchkaart bij Martini’s te komen proeven. Já daar wil je ook niet anders op antwoorden dan: Yes daar ben ik bij!

Martini’s is een plek waar ik al menig visite (van buiten Eindhoven) mee naar toe heb genomen. Voor lunch, diner, een lekker wijntje of toetje. Hoe dan ook 100% genieten is verzekerd! Laagdrempelig, gezellig, eigenzinnig maar vooral heerlijk eten!

Als je nu honger hebt, op dit moment, dan is door scrollen toch echt op eigen risico! (Ik tijdens het schrijven: Watertandend, maagknorrend, al proevend..)

Met ontvangst aan een typisch Italiaans en zomers gedekte lange tafel trappen we de brunch af met een heerlijke Limoncello-Spritz. Jessie verteld ons ondertussen over haar favoriete plek en de herinneringen die ze daar gemaakt heeft.

Limoncello Spritz

Na een boel geklets, en kennis gemaakt te hebben met de andere meiden; was het de beurt aan de eigenaar van Martini’s om ons te vertellen over het concept en het ontstaan van zijn mooie plek. Een echte horeca familie sinds way-back! Naast de keuken vind je dan ook een photo-wall waarop al de mooie horeca herinneringen van de Martini familie vereeuwigd zijn. Vol trots word er ook verteld over de toekomstplannen naar een uitbreiding om de hoek. In onze gedachtes staan we al in de rij, het beloofd weer veel goeds!

Goed, Tijd om te proeven! ofwel, beter gezegd tijd om te smullen!
De creaties die door de testmolen gingen:

-Limoncello Spritz
-Carpaccio met truffelmayo
-Salade met burrata en gegrilde groenten
-Caprese
-Focaccia Zola Speck met gorgonzola en pancetta
-Focaccia Bufala met buffelmozzarella met tomaat en huisgemaakte pesto
-Focaccia Pollo Tartufo met kip met, truffelmayonaise en rucola
-Focaccia Salmone Tartufo met gerookte zalm, truffelmayonaise en rucola
-Focaccia Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, Grana Padano en rucola
-Focaccia Pecorino Prosciutto met pecorino kaas, prosciutto en rucola
-Focaccia Meatlover met Italiaanse gehaktballetjes, spianata salami, prosciutto en pancetta

En hoe klinkt dat? Loopt het water je al in de mond?

Mega content en met gevulde buik naar huis, of in mijn geval naar een festival. Hoe dan ook: “Een goede bodem, een gezellige middag, wat zonnestraaltjes en genot”. Jessie (brunchchick) en Martini’s wederom ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. Ik zie jullie snel!

Wil jij meer foodfoto’s en tips in jouw feed?
Volg ze hier!

@martini.byroma

@brunchchick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.