Eindje

Blogposts, doelstelling & more!?

De hartenveroveraars, de Bourgondiërs, de hippe hotspotters, de levensgenieters, de stadsliefhebbers en de inspirerende ondernemers. De afgelopen twee jaar in Eindhoven staan voor mij in het teken van ontmoetingen, verrijkingen, plezier, gedurfdheid & ontwikkeling. “Lekker zweverig” Hoor ik je al denken..

De liefde voor het delen van de vibes is een groeiproces geweest. Ik deelde natuurlijk al langer leuke Eindhovense content en dan vooral mijn gelukkige gevoel met de rest van de wereld door vrolijke foto’s van mijzelf te posten op Instagram. Daardoor kwam ik al gauw met veel toffe mensen in contact.

Vervolgens waren daar de meetings die ik had vanuit de store (mijn werk) met Stad&CO. Een organisatie die zich bezighoud met stadsprojecten. Zelf maakte ik deel uit van het gastvrijheid project met als hoofdvraag; “Hoe kunnen we de stad nog meer toegankelijk maken van buitenaf?” De dagjes uit nog meer een beleving maken en hoe zorgen we ervoor dat de locals hierbij betrokken raken?!

Een super tof project en direct een mooie kans om te gaan netwerken. De nodige triggers waren er dan ook wanneer ze me weer eens vroegen naar waarom ik, Melissa de Techgirl er nou niet iets meer mee doe? “Jouw verhaal is anders, gedurfd, creatief, en wanneer jij praat over Eindhoven en jouw werk fonkelen er sterretjes in je ogen.”

Dat is iets wat bij mij werkt als olie gooien op het vuur… Daar kan ik nachten niet van slapen, daar krijg ik ingevingen van, mijn ondernemershart gaat daar sneller van kloppen.

Daarbij komt het toffe diner dat ik bij heb mogen wonen via Eindhovensrondje bij Dinner in Motion met een hele toffe groep Eindhovense instagrammers! Ik mag echt spreken van geluk dat ik deze mooie mensen heb mogen leren kennen. Inmiddels zie ik een aantal van deze mensen nog steeds en hebben zij bijgedragen aan het opzetten van deze website. De Helden! – Dit is ook Eindhoven 😉

Tot slot was daar het goede nieuws: Mijn maatje Mart-Jan vertelde het nieuws over zijn wederverhuizing naar Nederland na dik een jaar te hebben geleefd in “the down under”. En wel te gaan vestigen in Eindhoven! Nu zul je wel denken wat heeft dit met de blogs te maken?

Ik wil hem (en een ieder met de verhuiswens) dezelfde beleving met de stad kunnen geven die ik zelf gehad heb. De kans is dan ook groot dat je hem binnenkort wat vaker langs gaat zien komen! Ik wil hem Eindhoven leren. En ik wil iedereen die het leuk vindt om ons avontuur te volgen de kans geven om mee te genieten! Dit betekent dan ook dat ik weinig content deel van oude bezoekjes dan verzamelstukken maar vooral van de nieuwe avonturen single posts ga schrijven!

Heb jij zo’n toffe hotspot in beheer , of ben je ondernemer in Eindhoven , eigenaar of social media specialist van een toffe tent? en wil jij jouw avonturen delen met ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contact pagina of stuur een leuke mail naar: hello@thedailyvibe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.